Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2022

Jubileum optreden van de Jazzfanfare, al 25 jaar muziek voor iedereen.

23 april 2022 om 20:30 tot 23:59
MON, Bieslookstraat 23
Groningen,
10 euro
Jazzfanfare

De JazzFanfare springlevend op Jaarconcert
GRONINGEN De JazzFanfare is verheugd om op 27 november na anderhalf jaar corona weer haar traditionele Jaarconcert te spelen.
De JazzFanfare onder leiding van Harry van Lier is een modern orkest met een afwisselend repertoire. De muziek varieert van funk tot swing en van pop tot traditionals. En eigen
gecomponeerde muziekstukken. De fanfare werd opgericht door componist en muzikant Harry van Lier en bestaat 25 jaar. Nog altijd is de club springlevend en zoekt steeds weer nieuwe muzikale uitdagingen.
Het Jaarconcert staat dan ook in het teken van de muzikale avonturen die de muzikanten onderweg
hebben meegemaakt. Een muzikale bloemlezing van muziekstijlen en van alle gasten die de
JazzFanfare op bezoek kreeg. Van Hilde Kor tot Anton Goudsmid en van smartlap tot
experimenteel.
Het belooft een mooie avond te worden en na afloop gaan de beentjes los op disco.

Zaal open vanaf 20:00 uur.
We houden ons aan de landelijke corona richtlijnen, daarom aan de deur een corona check.
Voldoende parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving.
Betalen kunt u met een QR-code, liefst geen contant geld.
Voor info mail naar: kaarten@jazzfanfare.nl

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen